ΤΟ ΠΑΛΑΙΟΠΩΛΕΙΟ ΜΑΣ

 
 
Παλαιοπωλείο Βασίλης Αγγελόπουλος
Παλαιοπωλείο Κέντρο Αθήνα Αττική

Αν οι αντίκες και γενικά όλα τα αντικείμενα του παρελθόντος σας ξυπνούν όμορφες αναμνήσεις, αν νοσταλγείτε την μουσική ενός γραμμοφώνου, τα όμορφα γυαλικά με τα σπάνια μοτίβα και τα λεπτοδουλεμένα ξύλινα έπιπλα, υπάρχει μια περιοχή στο κέντρο της Αθήνας που σας υπόσχεται ένα νοσταλγικό και μοναδικό ταξίδι πίσω στο χρόνο.

Το παλαιοπωλείο μας “Παλαιοπωλείο Βασίλης Αγγελόπουλος” το οποίο βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας, αποτελεί μία οικογενειακή επιχείρηση που αγαπά και δεν παύει ποτέ να αναζητά με λαχτάρα κάθε παλιό αντικείμενο και αντίκες. Έτσι, έχουμε δημιουργήσει έναν όμορφο χώρο στο κέντρο της Αθήνας, όπου μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από αντίκες και αξιόλογα αντικείμενα και έπιπλα κάθε εποχής, πάντα αυθεντικά, καλοσυντηρημένα και στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

 


 

Ποικιλία αντικών

Το παλαιοπωλείο μας αποτελεί το ιδανικό μέρος για όσους από σας αγαπάτε τις αντίκες και σας αρέσει να ανακαλύπτετε ”θησαυρούς” του παρελθόντος, όπως αντίκες, μουσικά όργανα, στρατιωτικά είδη, είδη λαϊκής τέχνης, χαλιά, πίνακες και πολλά ακόμα σπάνια κομμάτια που θα κάνουν τον χώρο σας μοναδικό, ενώ δεν παύουν να αποτελούν ένα ξεχωριστό δώρο για κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο.

Όλα αυτά τα χρόνια, το παλαιοπωλείο μας το εμπιστεύονται ιδιώτες, συλλέκτες αλλά και διακοσμητές για την ποικιλία παλαιών αντικειμένων που διαθέτει αλλά και χάρη στην τιμιότητά μας. Επίσης, το προτιμούν όλοι όσοι επιθυμούν να πουλήσουν κάποια παλαιά αντικείμενα ή αντίκες που δεν χρειάζονται πιά και θέλουν να επωφεληθούν από την αγορά τους τοις μετρητής.
 
Ακόμα, αγοράζουμε κάθε παλιό αντικείμενο που δεν χρειάζεστε πια, αδειάζουμε αποθήκες, παλαιά εγκαταλελειμμένα σπίτια και ερχόμαστε στο χώρο σας για την εκτίμηση και την αγορά παλαιών αντικειμένων - αντικών στην πραγματική τους αξία, πάντα τοις μετρητοίς.

Για την κατ’ οίκον εκτίμηση και αγορά παλαιών αντικειμένων τοις μετρητοίς, εξυπηρετούμε τις παρακάτω περιοχές: Παλαιό Φάληρο, Γλυφάδα, Νέα Ερυθραία, Κηφισιά, Εκάλη, όλο το κέντρο της Αθήνας και τον Πειραιά. 

Το μεράκι και η αγάπη μας για τις αντίκες και τα παλαιά αντικείμενα, μας έχει κάνει να αποτελούμε τους καλύτερους παλαιοπώληδες - παλιατζήδες της Αθήνας.
 
 
 
 
επισκεφτείτε το παλαιοπωλείο μας

Για όλους εσάς λοιπόν, τους λάτρεις των παλαιών αντικειμένων και της αντίκας, το παλαιοπωλείο μας στο κέντρο της Αθήνας είναι εδώ και σας προσκαλεί να το επισκεφτείτε, πιστεύοντας ότι σίγουρα θα ανακαλύψετε κάποιο κομμάτι που θα σας ξυπνήσει νοσταλγία και ρομαντική αισθητική.