Όροι

 
 
Πουλάμε
Παλαιοπωλείο Βασίλης Αγγελόπουλος Κέντρο Αθήνα Αττική

Πάντα υπήρχαν οι λάτρεις του των παλαιών αντικειμένων και αντικών. Εκείνοι που αγαπούσαν ό,τι προερχόταν από εποχές που πέρασαν ή δεν γνώρισαν. Κάπως έτσι δημιουργήθηκαν το vintage και το ρετρό, όπου είναι τα στυλ που προτιμούνται περισσότερο για την διακόσμηση οικιών αλλά και επαγγελματικών χώρων.

Έτσι λοιπόν, εάν και εσείς θέλετε να δώσετε ένα από τα 2 παραπάνω στιλ δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε το παλαιοπωλείο μας “Παλαιοπωλείο Βασίλης Αγγελόπουλος” το οποίο εδρεύει στο κέντρο της Αθήνας και σίγουρα θα βρείτε παλαιά έπιπλα και αντίκες που θα σας βοηθήσουν να διαμορφώσετε σωστά και όμορφα τον χώρο σας.

 


 

 
 
Μοναδικές αντίκες
Μπορείτε να χαθείτε ανάμεσα στην μεγάλη γκάμα από αντίκες, παλαιά έπιπλα, πίνακες ζωγραφικής, μουσικά όργανα, στρατιωτικά είδη και άλλα πολλά παλαιά αντικείμενα που διαθέτουμε στο παλαιοπωλείο μας, όπου είναι άριστα συντηρημένα και σας τα προσφέρουμε σε ανταγωνιστικές τιμές.

Οι παλιατζήδες του παλαιοπωλείου μας είναι σε συνεχής διερεύνηση, ψάχνοντας σε όλη την Αθήνα για να αγοράσουν τοις μετρητοίς παλαιά αντικείμενα, έπιπλα, αντίκες και κάθε τι παλιό που ο κάτοχος τους δεν το χρειάζεται πια.

Έτσι, μπορείτε να επισκέπτεστε συχνά το παλαιοπωλείο μας και να θαυμάζετε την συνεχώς ανανεωμένη γκάμα παλαιών αντικειμένων που διαθέτουμε. Επισκεφθείτε μας για να πάρετε μια πρώτη ιδέα για τα παλαιά αντικείμενα και τις αντίκες στην Αθήνα.

 


 

Η εξυπηρέτηση μας και τα μοναδικά κομμάτια που διαθέτουμε είναι οι λόγοι για να επισκεφθείτε το παλαιοπωλείο μας όπου σίγουρα θα ενθουσιαστείτε με όλες τις αντίκες και τα παλαιά αντικείμενα που θα σας ταξιδέψουν στο χρόνο.
 
 
 
 
επισκεφτείτε το παλαιοπωλείο μας

Για όλους εσάς λοιπόν, τους λάτρεις των παλαιών αντικειμένων και της αντίκας, το παλαιοπωλείο μας στο κέντρο της Αθήνας είναι εδώ και σας προσκαλεί να το επισκεφτείτε, πιστεύοντας ότι σίγουρα θα ανακαλύψετε κάποιο κομμάτι που θα σας ξυπνήσει νοσταλγία και ρομαντική αισθητική.